slide-1

Hem » Om oss

Om oss

När du certifierar dig hos oss får du inte bara ett kvitto på att ditt ledningssystem fungerar. Du får en guide som hjälper mot nya nivåer.

Vi hjälper dig mot nästa nivå

Vi bedriver certifieringsarbete med kundfokus, kompetens och engagemang som ledord. Dialogen med dig är vårt viktigaste arbetsredskap – hos oss får du alltid tag på någon som är insatt i ditt ärende och kan svara på dina frågor.

Möjligheternas revisorer

Våra revisorer är angelägna om att se möjligheterna i standardkraven snarare än begränsningarna. De har alla en bred och djup kompetens och har reviderat företag och organisationer av alla storlekar inom många olika branscher. De kan ge exempel på lösningar för ökad effektivitet och lönsamhet utan att för den skull agera konsulter.

Små och lokala – breda och globala

Sen starten 1994 har vi haft vår bas i Göteborg. Våra revisorer finns på flera platser runt om i landet. Vi är ackrediterade av Swedac och certifierar verksamheter inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö. Sedan vi blev en del av TÜV Rheinland kan vi också certifiera ledningssystem inom bland annat svets, IT-säkerhet och medicin.

Samarbeten

Efter att ha varit samarbetspartner i mer än tjugo år, överläts i augusti 2019 aktiemajoriteten i BMG TRADA Certifiering till TÜV Rheinland Group. Genom vår samarbetspartner Preferred by Natur, tidigare NEPCon kan vi även certifiera inom skog och träråvaror – områden där vi själva inte är ackrediterade.

Utbildningar

Allt eftersom du förbättrar ditt ledningssystem ökar både din konkurrenskraft och din lönsamhet. Kontakta oss för att få reda på vilka utbildningar vi erbjuder.

Kontakta oss

Karriär

Allt eftersom du förbättrar ditt ledningssystem ökar både din konkurrenskraft och din lönsamhet. Kontakta oss för att få reda på vilka utbildningar vi erbjuder.

+46(0)31-360 70 20